Weekcijfers corona: 1.961 gevallen, een nieuw record

Weekcijfers corona: 1.961 gevallen, een nieuw record

Met 1.961 gevallen is er een nieuw weekrecord neergezet met het aantal regiogenoten dat positief is getest op het coronavirus.

Deze week registreerde het RIVM 1.961 positieve tests uit Westland, Midden-Delfland en Maassluis, een nieuw record. Het aantal is flink opgelopen in vergelijking met de afgelopen weken. Twee weken geleden ging het nog om 996 gevallen, vorige week werden 1.534 coronagevallen geregistreerd. 

Deze week is er één regiogenoot met het coronavirus in het ziekenhuis opgenomen. Vorige week waren dat er nog vier. Ook is er in de afgelopen zeven dagen één dode gemeld, dat aantal was vorige week hetzelfde. 

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *