Man aangehouden met grote hoeveelheden drugs en contant geld

Den Haag – Een 20-jarige man werd woensdag 12 januari in Mariahoeve aangehouden nadat de politie drugs en grote hoeveelheden contant geld aantrof in zijn auto. Na doorzoeking van zijn woning werd nog meer drugs, hoeveelheden contant geld en dure merkkleding in beslag genomen.

Tijdens een surveillance in het Haagse Mariahoeve zien agenten omstreeks 00.20 uur een auto over een fietspad rijden. Nadat een bijrijder instapt, volgen zij de auto en blijkt dat de bestuurder en de bijrijder naar een afgelegen plek rijden. Daar controleren de agenten de auto en vinden hier 20 zakjes met wit poeder en een heleboel contant geld.

Met toestemming van de rechter-commissaris doorzoekt de politie ook de woning van de verdachte, waar nog meer dure goederen, contant geld en drugs worden aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en de verdachte is mee genomen naar een politiebureau. De politie onderzoekt de zaak. 

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *