Elke zondag het weer voor de komende dagen.

Elke zondag het weer voor de komende dagen.

Zondag 23 Januari 2022 – Het is bewolkt en op de meeste plaatsen droog. Er staat weinig wind en het wordt 7 of 8 graden. Komende dagen blijft het rustig weer met veel bewolking en de kans op mist daarbij wat groter. Later in de week neemt de wind iets toe en neemt de mistkans af. Het is dan een graad of 7 met veel wolkenvelden, kans op wat regen en soms zon.

Vanochtend is het grijs en op verschillende plaatsen ook wat mistig. De mist zal later in de ochtend verdwijnen.

Vanmiddag blijft het overwegend bewolkt. De bewolking is wel wat dunner dan op zaterdag en daardoor blijft het droog met heel lokaal een beetje zon. Verder is het rustig weer met een zwakke tot matige wind uit het westen tot zuidwesten. De temperatuur stijgt naar 7 of 8 graden.

Vanavond kan het opklaren en zodra dat gebeurt kan in korte tijd mist ontstaan. In de nacht naar maandag neemt de kans op mist alleen maar toe en dichte mist kan hinder opleveren voor het verkeer. Het wordt ook een wat koudere nacht met in het binnenland minima dicht bij het vriespunt en in het zuiden en zuidoosten kan het lokaal een beetje vriezen. Aan de kust liggen de minima rond een enkele graad.

Morgen kan het in de ochtend een tijd mistig zijn en moeten we zeker in de eerste helft rekening houden met lokaal dichte mist. Op de meeste plaatsen zal de mist verdwijnen en er volgt een droge middag met veel wolkenvelden en mogelijk lokaal ook zon. Het wordt 6 à 7 graden en er staat weinig wind.

Dinsdag kan het in de ochtend regionaal mistig zijn. Met een temperatuur iets boven nul is het ronduit kil. De mist verdwijnt geleidelijk en er volgt een overwegend droge en bewolkte middag. Bij een zwakke tot matige wind wordt het 5 of 6 graden.

Woensdag is de kans op mist veel kleiner. Wel is het overwegend bewolkt en het blijft waarschijnlijk droog. Het wordt 5 tot 7 graden.

Bron : www.weeronline.nl

Foto : Archief

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *