Cel- en taakstraf voor mishandelaars Sportlaan De Lier

Cel- en taakstraf voor mishandelaars Sportlaan De Lier

De rechtbank in Den Haag heeft vandaag twee mensen veroordeeld voor een mishandeling aan de Sportlaan in De Lier, afgelopen september.

De brandweer moest op zaterdagavond 25 september vorig jaar uitrukken, omdat er een gewonde jongen van 17 in het water lag. Het slachtoffer was vlak daarvoor door een grote groep achterna gezeten en met een hamer geslagen. Hij raakte zo in paniek dat hij de sloot in sprong en hierdoor bijna verdronk. Het leidde uiteindelijk tot de aanhouding van een aantal verdachten, waaronder een 37-jarige vrouw uit De Lier en een 20-jarige man uit Den Haag.

Lees meer via www.wos.nl

Foto archief : Westlandreport

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *