Rodenburg vertrekt als burgemeester Midden-Delfland

Rodenburg vertrekt als burgemeester Midden-Delfland

Na een periode van 18 jaar burgemeester te zijn van Midden-Delfland leg ik per 1-7-2022 het ambt neer. Ik heb door tussenkomst van de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland aan onze Koning Willem Alexander laten weten niet meer beschikbaar te zijn voor een herbenoeming.Midden-Delfland is mijn passie geworden en zal dit blijven.

We mogen met elkaar terugkijken op een periode van opbouw van een gemeente die koploper is in de Nederlandse landschapsontwikkeling. Een gemeente die sociaal sterk is, waar we elkaar steunen in voor- en tegenspoed. Als burgemeester heb ik dit intens ervaren en mag dankbaar zijn voor de duizenden gesprekken met inwoners en ondernemers.

Bij aanvang van mijn derde termijn heb ik onze inwoners beloofd om me 6 jaar vol energie in te zetten voor Midden-Delfland. Dat heb ik met overgave gedaan. Dit bijzondere mandaat stopt binnenkort.Met zeer veel dank ook aan onze inwoners, aan u de gemeenteraad, leden van het college en onze medewerkers heb ik mijn werk als burgemeester kunnen doen.

De komende periode tot 1 juli zal ik jullie (gemeenteraad) vanzelfsprekend terzijde staan in de tijd van verkiezingen en de vorming van een nieuw college. Daarna komt een moment van afscheid. Een punt ook achter mijn bestuurlijke werk in het openbaar bestuur waar ik als raadslid in 1991 in Rotterdam, in Overschie mee ben begonnen. Een hele tijd als ik zo terugkijk, maar ook in de wetenschap dat er nog vele jaren toekomst zijn.

Mijn burgemeesterschap stopt weliswaar over een half jaar, maar Midden-Delfland blijft in mijn hart. In het hart van Midden-Delfland blijven we wonen. Met nieuwe uitdagingen en opdrachten die de toekomst brengt. Mag ik voor vandaag het hierbij laten en overgaan tot de orde van de dag………

Bron : Facebook Arnoud Rodenburg

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *