Het stuurloze vrachtschip Julietta D in Hoek van Holland

Het stuurloze vrachtschip Julietta D in Hoek van Holland

Een schip dat gisteren in storm Corrie stuurloos raakte na een aanvaring bij IJmuiden is langs de Westlandse kust weggesleept. Het schip wordt vandaag de Rotterdamse haven ingeloodst.

De situatie met het stuurloze vrachtschip op de Noordzee was gisteravond al stabiel, meldde de kustwacht aan Omroep West. Het lukte sleepboot de Sovereign een sleepverbinding met het vrachtschip tot stand te brengen. Een poging om een tweede sleepverbinding aan te leggen aan de achterzijde van het schip, mislukte toen die brak. Deze tweede verbinding was niet essentieel. Het schip lag toen op ongeveer twaalf kilometer van de kust, ter hoogte van Den Haag.

Lees meer via www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *