Jan van Rossum is genomineerd voor beste raadslid van Nederland

Jan van Rossum is genomineerd voor beste raadslid van Nederland

Jan van Rossum is genomineerd voor beste raadslid van Nederland. Dat maakt zijn partij CDA Westland bekend. Van Rossum is ruim 20 jaar raadslid geweest van de gemeente Westland en daarvoor de gemeente Wateringen.

Het politieke avontuur begon als actievoerder om de annexatie van Wateringen door Den Haag tegen te gaan. Van Rossum heeft zich vervolgens als echte dossiervreter jarenlang ingezet voor de leefomgeving in Westland, en hamerde hierbij constant op voldoende groen en water in wijken, een veilige en goede ontsluiting van nieuwbouwwijken, en in de laatste periode ook over woningen. In deze periode heeft Van Rossum via moties, voorstellen en inbreng een significante bijdrage geleverd aan een bereikbaar, verkeersveilig en leefbaar Westland. Omdat Van Rossum dit jaar afzwaait als raadslid na deze lange tijd, is hij genomineerd voor de titel “beste raadslid van Nederland”.

Over de verkiezing ‘beste raadslid van Nederland’:

Raadsleden leveren belangrijk werk. De afgelopen jaren hebben gemeenten steeds meer taken van het rijk overgenomen. Op lokaal niveau worden dan ook belangrijke beslissingen genomen over het sociale domein, maar ook over zaken zoals ruimtelijke ordening en openbare orde en veiligheid. Het werk van raadsleden wordt alleen maar belangrijker. Om hen te eren organiseren campagnebureau BKB, het Periklesinstituut, de Volkskrant, De Nieuws BV en talkshow M, de derde editie van de verkiezing beste raadslid van Nederland.

Bijlage: https://www.besteraadslid.nl/raadslid/jan-van-rossum

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *