Verkoop recreatiepark Hoek van Holland afgeblazen: park komt in handen van recreanten

Verkoop recreatiepark Hoek van Holland afgeblazen: park komt in handen van recreanten

De recreanten van recreatieoord Hoek van Holland streden ruim een jaar tegen de plannen van gemeente Rotterdam om het park te verkopen. Ze waren bang dat het een commercieel park werd met dure vakantiebungalows.

Vorig jaar besteedde Kassa uitgebreid aandacht aan de ophanden zijnde verkoop van de “Houten kampeerstad van Rotterdam”, het oudste vakantiepark van Nederland. De gemeente besloot dat het beheren van het honderd jaar oude vakantiepark niet langer een kerntaak was en de recreanten kregen door middel van een brief te horen dat de gemeente van plan was om het park te verkopen.

Lees meer via www.bnnvara.nl

Foto : Stockfoto Strand Hoek van Holland….

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *