The Old Boys vijf muzikale oude knarren treden weer op !

The Old Boys vijf muzikale oude knarren treden weer op !

Nu de mensen weer een beetje uit hun covid-schulp kruipen, is het misschien een goed moment U attent te maken op een leuke muzikale ervaring. Nico Meijer van FATA MORGANA in de Choorstraat doet in ieder geval zijn best mensen te plezieren met het optreden van de OLD BOYS. De Old Boys wordt gevormd door 5 muzikale oude knarren van gemiddeld 80 jaar oud. Ik ben er één van en ik kan u zeggen dat we met veel genoegen musiceren, maar helaas vanwege de covid-crisis al een poos niet hebben opgetreden. Maar, dat gaat nu wel weer gebeuren en wel in FATA op zondagmiddag 13 maart, aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur. U heeft het 2 dagen geleden ook in de Monsterse Courant kunnen lezen. De Old Boys hebben geen enorm maar wel breed programma en brengen oude en bekende popnummers jaren 50 en 60, jazz, dixieland, franse chansons en duits gezongen nummers.

We doen dit in een swingend tempo wat goed in het gehoor ligt, vooral bij de ‘jonge oudere’, zo hebben wij ervaren. Nico rekent € 5,– toegang en dan krijgt U de koffie met een koekje gratis. U kunt reserveren op nr 06 30125205. Nico en The Old Boys hopen u te mogen verwelkomen en zullen er alles aan doen het u naar de zin te maken!

Adrien Bochien

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *