Twee inbrekers hebben bij een woning op de Brasem in Kwintsheul ingebroken

Twee inbrekers hebben bij een woning op de Brasem in Kwintsheul ingebroken

Dit gebeurde vrijdagmiddag 4 juni 2021 rond 15.50 uur. De twee zochten het huis uitgebreid door waaronder ook de slaapkamer. Om de woning binnen te komen, gooiden de inbrekers een tuinbeeld door een raam. Ze nemen een grote buit mee waaronder Ipads, laptops en mobiele telefoons. In de uitzending zijn camerabeelden te zien van deze twee mannen.

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *