Brandweer vrouw : Isabel Koppert (19) wilde altijd al iets voor de maatschappij betekenen

Brandweer vrouw : Isabel Koppert (19) wilde altijd al iets voor de maatschappij betekenen

Isabel Koppert (19) wilde altijd al iets voor de maatschappij betekenen. Na lang denken, kwam ze op de brandweer uit. Haar opa werkte in de jaren ‘70 voor kazerne Monster waar ze altijd mooie en spannende verhalen van hoorde. Vorig jaar mei maakte zij de stap om de opleiding tot manschap te volgen. Op het moment is ze halverwege haar opleiding. Na haar opleiding is zij officieel werkzaam als vrijwilliger bij kazerne ’s-Gravenzande.

“Voor de brandweer werken heeft veel mooie aspecten. Je staat er nooit alleen voor en elke situatie die je tegenkomt, is weer anders. Ik vind het bijzonder dat ik iets voor mens & dier kan betekenen en daar dankbaarheid voor terugkrijg. Dat geeft mij een goed gevoel! Ik kan niet wachten om de opleiding over een half jaartje af te ronden om daarna ervaringen te kunnen opdoen en verder te leren. Eén ding weet ik zeker: Ik ben voorlopig op de werkvloer van de brandweer te vinden!”

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *