Voetganger aangereden op fietspad in Honselersdijk

Voetganger aangereden op fietspad in Honselersdijk

14-03-2022 – Om 19:15 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel bij het fietspad langs Westlandroute.

Ter plaatsen bleek het te gaan om een scooter welke één voetganger had aangereden. De voetgangster liep samen met een andere vrouw op het fietspad en is door de bestuurster van de scooter vol aangereden.

De scooter is enkele meters door geschoven. De bestuurster van de scooter is door familie naar de eerste hulp gebracht de voetgangster is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuisdoor de ambulande met been en hoofdwond .

De scooter is zwaar beschadigd door de schuiver.

Tekst : Peter
Foto’s : Henk

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *