Kofferbakverkoop in ’s-Gravenzande #agenda

Kofferbakverkoop in ’s-Gravenzande #agenda

Zaterdag, 26 maart wordt na lange tijd weer een kofferbakverkoop op het Marktplein in ’s-Gravenzande georganiseerd. Tussen 10 en 17.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen alle koopwaar op jacht naar 2e hands koopjes

De ondernemers in het centrum van ’s-Gravenzande zijn blij dat er na lange tijd weer een activiteit in het centrum georganiseerd kan worden. Traditiegetrouw bijt de kofferbakverkoop het spits af van de evenementenagenda 2022.

Auto’s volgeladen met 2e hands spullen krijgen 26 maart een plaats toebedeeld op het Marktplein.Goed bruikbare kleding en artikelen worden tegen leuke prijzen aangeboden en wachten op een nieuwe eigenaar.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *