Toyota-dealer Beukers wordt Louwman

Toyota-dealer Beukers wordt Louwman

Autodistributeur Louwman neemt de bekende Toyota-dealer Beukers in ‘s-Gravenzande over.

Naar verwachting neemt regiodirecteur Bram van der Vijver namens Louwman in april de leiding over van René Beukers. Beukers treedt wel in dienst bij de nieuwe eigenaar en gaat zich daar bezighouden met het verder vormgeven van de strategie.

Beukers is sinds 1965 officieel Toyota-dealer. “Na 57 jaren van intensieve samenwerking, hebben wij in 2021 stappen gemaakt om zowel het Toyota-dealerbedrijf als het schadebedrijf aan te bieden aan de familie Louwman. De toenemende schaalvergroting, de veranderende wereld en de technische revolutie die voor de deur staat, vragen om een grote stabiele basis en die hebben we gevonden bij de Louwman Dealer Group”, schrijft Beukers in een bericht aan zijn relaties.

De familie Beukers begon in 1934 met een autobedrijf en is sinds 2001 gevestigd aan de Monsterseweg in ‘s-Gravenzande. René is de derde generatie die het bedrijf leidt. 

Uitbreiding

“Met deze overname bouwen we als Louwman verder aan onze retailstrategie”, zegt Marco Broere, algemeen directeur van Louwman. “De overname biedt kansen op schaalvoordelen en verdere professionalisering, zodat de klant ook in de toekomst optimaal kan worden bediend.”

Louwman, ook een familiebedrijf, is vooral actief in de regio’s Rijnmond en Westland. De onderneming is de afgelopen jaren steeds verder aan het uitbreiden. Eerder nam het bijvoorbeeld al Peugeot-dealer Blauwendaal (voorheen Eigenraam), met onder meer een vestiging in Naaldwijk, over. Eerder deze maand werd bekend dat Louwman ook Opel-dealer Orange Motors, eveneens gevestigd in Naaldwijk, wil gaan overnemen.

Bron : www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *