[VIDEO] Het nieuwe, grote cruiseschip van AIDA Cruises, ms #AIDAcosma #HoekvanHolland

[VIDEO] Het nieuwe, grote cruiseschip van AIDA Cruises, ms #AIDAcosma #HoekvanHolland

Vrijdag – Het nieuwe, grote cruiseschip van AIDA Cruises, ms AIDAcosma meert morgen ca. 08:00 weer aan bij CPR. Vertrek vrijdagochtend zelfde tijd naar Hamburg. Vanaf 14 april pakt AIDAprima de Metropolencruise weer op.

We kijken uit naar AIDAcosma, ze is mooi en heeft een lieftallige glimlach. Plus dat ze voor de passagiers heel bijzondere attracties heeft zoals de Ocean View op dek 19 met een panoramisch 270 graden uitzicht.

Ms AIDAcosma is het zusterschip van ms AIDAnova en is dus ook toegerust met hedendaagse milieutechnologieën zoals varen op LNG. Lengte: 337 m, breedte: 42 m, capaciteit: 5228 passagiers. AIDAnova zien we volgens planning begin mei weer.

Tekst : Cruise port Rotterdam

Foto’s : Peet en Ende Media

Foto : Peter L
Foto : Ende Media
Foto : Peter L
Foto : Peter L
Foto : Ende Media

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *