Voorjaarseditie Live on the Beach strandconcerten

Voorjaarseditie Live on the Beach strandconcerten

Den Haag, 29 maart 2022 – De organisatie van Live on the Beach (LOTB) heeft het volledige programma van de concerten op 13, 14 en 15 meiop het Scheveningse strand bekendgemaakt. Voor het eerst zal er een LOTB voorjaarseditie plaatsvinden. Het vertrouwde concept met een gevarieerd aanbod strandconcerten richt zich ook komend voorjaar op een breed scala aan muziekliefhebbers.    

Na twee jaar met coronamaatregelen is deze editie strandconcerten van Live on the Beach één van de eerste grote openluchtevenementen die georganiseerd gaan worden. Organisator Arwin Touw: “We kijken er allemaal ontzettend naar uit om in groten getale weer een mooi feestje te vieren en waar kun je dat nou beter dan op het strand? Daarom hebben we besloten om Live on the Beach dit jaar ook in het voorjaar te organiseren. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei staan er drie uiteenlopende avonden op het programma. Wij denken dat er voor bijna alle muziekliefhebbers wel een aantrekkelijke line-up tussen zit.

Vrijdag 13 mei: Celebrate the 90’s 

Het grootste 90’s strandfestival met optredens van: Charly Lownoise & Mental TheoThe VengaboysThe Party Animals2 Brothers on the 4th Floor,Twenty 4 Seven ft. NanceDj Dim en Gerard Ekdom.

Gerard Ekdom – zelf fervent 90’s liefhebber – zal deze avond uiteraard ook zijn meest favoriete jaren ‘90 platen draaien. Gerard Ekdom: “Ik kijk erg uit naar Celebrate the 90’s! Zon, zee, zand, de grootste 90’s artiesten en de grootse 90’s hits. Wat wil je nog meer?”.

Zaterdag 14 mei: Kensington en De Staat

Live on the Beach strandconcert met Kensington,De Staat, Rondé en The Indien.

“We kunnen niet wachten om weer te spelen! Hoe mooi is het om aan het eind van een warme lentedag met z’n allen helemaal los te gaan?” aldus Kensington gitarist Casper Starreveld.

Zondag 15 mei: Danny Vera en Krezip 

Het weekend wordt zondag afgesloten met concerten van Danny VeraKrezip en Nielson. Jacqueline Govaert: “We hebben er super veel zin in. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!”

Live on the Beach mei 2022:

  • 13-05-2022       Celebrate the 90’s
  • 14-05-2022       Kensington, De Staat, Rondé en The Indien
  • 15-05-2022       Danny Vera, Krezip en Nielson

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.liveonthebeach.nl

Foto-credits: Paul Bergen

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *