Malle Pietjes doneren een fors bedrag aan ALS

Malle Pietjes doneren een fors bedrag aan ALS

De vrijwilligersgroep De Malle Pietjes hebben een cheque van 22.500 euro overhandigd aan de Stichting ALS Westland.

Dat gebeurde tijdens de opname van een promo voor het zwemevenement A Local Swim Westland, dat dit jaar op 6 augustus wordt gehouden. Linda Slaghuis en Lenie Scheffers namen de cheque blij verrast in ontvangst

Nadat De Malle Pietjes vorig jaar augustus al een grote inzamelactie van oud ijzer hadden gehouden voor de stichting, de teller stopte toen pas bij 35.000 euro, bleven ze gebeld worden door bedrijven en particulieren met als resultaat deze nieuwe cheque. Zelf noemen de Malle Pietjes het een ‘aanmoediging’ op weg naar de vierde editie van A Local Swim Westland.

Wat begon met 3, zijn de Pietjes nu 15 man sterk die met behulp van Berg Ruimte Scheppen in De Lier en oud-ijzer en metaalhandel Wim de Voeght in Honselersdijk oud ijzer inzamelen ten behoeve van de Stichting ALS. Wie oud ijzer, koper, accu’s of aluminium heeft en dat kwijt wil en het voor een goed doel wil doneren, kan dat brengen naar de container bij Malle Pietje Niek aan de Noordlierweg nr. 28 in De Lier. Ook gaan de Malle Pietjes later in het jaar opnieuw een grote inleverdag organiseren bij Berg Ruimte Scheppen.

Bron tekst : www.Wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *