Feestelijke opening speeltuin Ter Heijde

Feestelijke opening speeltuin Ter Heijde

Kinderen in Ter Heijde kunnen weer veilig spelen op de geheel vernieuwde speelplaats De Wurft.  Afgelopen vrijdag is de speelplaats feestelijk geopend door burgemeester Arends, samen met de kinderen uit Ter Heijde en Sjaak de Ballonnenpiraat. De bewonersvereniging ‘Ter Heijde aan Zee’ trakteerde op ijs. De inrichting van de vernieuwde speeltuin is afgestemd met de bewonersvereniging en met de direct omwonenden. Er zijn speelmogelijkheden voor de jongste kinderen, maar ook aan de oudste kinderen is gedacht. Er staan onder andere klim- en klautertoestellen, schommels, een tafeltennistafel, pannaveld en een basketbalpaal. Ook is er meer groen aangebracht.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *