Op 2e Paasdag geen huisvuilinzameling en milieustraten gesloten

Op 2e Paasdag geen huisvuilinzameling en milieustraten gesloten

In verband met de komende feestdagen kan er een wijziging zijn in de inzameldagen van het huisvuil. Op de afvalkalender staan alle inzamelmomenten. De afvalkalender is te vinden op onze website en in de gemeentelijke afvalapp. Heeft u de afvalapp al geïnstalleerd op uw telefoon? Dan kunt u eenvoudig en snel de wijzigingen opzoeken. 

Woont u in een appartement met een inpandige verzamelcontainer dan is het goed om te weten dat er op maandag 18 april (tweede paasdag) geen inzameling plaats vindt. De verzamelcontainers voor oud papier en karton worden dinsdag 19 april geleegd. Het legen van de inpandige verzamelcontainers voor restafval en GFT vindt plaats op de dag die gepubliceerd wordt via een brief op de container of in de containerruimte.

Milieustraten

Ook de milieustraten hebben afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen. Op tweede paasdag zijn de milieustraten gesloten. Op de andere dagen gelden de reguliere openingstijden.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *