Opendag Zaterdag 30 april reddingsorganisaties in Ter Heijde

Opendag Zaterdag 30 april reddingsorganisaties  in Ter Heijde

Komende zaterdag 30 april openen de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en de Monsterse Reddingsbrigade (MRB) hun deuren. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 tot 16.00.

Beide organisaties creëren een heus evenemententerrein. Zo treden er op het plein voor het boothuis van de KNRM een tweetal Westlandse koren op en zijn er horeca uitgiftepunten. Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom, de vrijwilligers staan u graag te woord. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid in Ter Heijde wordt bezoekers gevraagd om met de fiets te komen. Komt u toch met de auto, dan kunt u deze parkeren op parkeerterreinen Molenslag in Monster of Strand Ter Heijde.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *