Inwoner van Naaldwijk verdacht van deelname criminele organisatie

Inwoner van Naaldwijk verdacht van deelname criminele organisatie

Op maandag 11 april 2022 is een 39-jarige inwoner van Naaldwijk aangehouden in een internationaal opsporingsonderzoek naar de handel in verdovende middelen. Naast de handel in verdovende middelen, wordt de verdachte ‘deelname aan een criminele organisatie’ ten laste gelegd. De verdenkingen zijn mede gebaseerd op onderschepte berichten die via SkyECC werden verzonden. Na de aanhouding doorzochten agenten een woning en kelderbox in Naaldwijk.
Duitsland heeft om de uitlevering verzocht en de verdachte riskeert een gevangenisstraf van 5 tot 15 jaar.

Het Internationaal Rechtshulp Centrum van de Eenheid Den Haag en Eurojust (Europese Unie) hebben zorg gedragen voor de internationale samenwerking in dit opsporingsonderzoek.

Help mee
Bij het aanpakken van criminaliteit heeft de politie uw hulp hard nodig. Ziet u verdachte dingen in uw omgeving, of heeft u het vermoeden dat er in uw omgeving drugshandel plaats vindt? Bijvoorbeeld door een van deze signalen:

Verschillende personen lopen af en aan bij een woning of bij iemand die in een geparkeerde auto zit;
Het gaat om korte bezoekjes van steeds maar enkele minuten, waarna de persoon vertrekt met een tasje of zakje;

Deel dit dan direct met de politie. Het melden van verdachte signalen helpt om de ondermijnende criminaliteit te stoppen. Iedereen kan te maken krijgen met verschillende vormen van ondermijnende criminaliteit. Zie, hoor of ruik je onraad? Meld het. Bel 112 als elke seconde telt en 0900-8844 bij geen spoed, maar wél politie. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, bel hiervoor 0800 -7000.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.