John en Suzan verkopen hun JS Laadtechniek aan TIP

John en Suzan verkopen hun JS Laadtechniek aan TIP

Westlanders John en Suzan van der Spek hebben besloten hun bedrijf JS Laadtechniek te verkopen aan het internationale bedrijf TIP Trailer Services.

John en Suzan, grondleggers en naamgevers, begonnen het bedrijf in maart 1989 vanuit hun toenmalige woning in Ter Heijde. Zij specialiseerden zich in hydraulische laadkleppen en openden in de loop der tijd vestigingen in Maasdijk, Aalsmeer, Boskoop, Barendrecht en Veghel. Er werken 29 mensen.

De overname wordt naar verwachting nog deze maand afgerond. John zal nog geruime tijd aan het bedrijf verbonden blijven om de integratie te ondersteunen. Echtgenote Suzan zegt: “We hebben drie fantastische kinderen gekregen, zien opgroeien en zich klaar zien maken om uit te vliegen. Het is nu ook tijd om ons klaar te maken om zelf bij de zaak uit te vliegen.”

TIP

Van het overnemende concern TIP werd de basis gelegd in 1968. TIP begon als Transport Pool met vestigingen in Nederland en Canada voor de verhuur van trailers. Later kwamen daar allerlei andere diensten rondom trailers bij. Het huidige Europese hoofdkantoor van de onderneming zetelt in Amsterdam.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *