Zondag 8 mei de hele dag gratis met EBS Bussen reizen door Haaglanden

Zondag 8 mei de hele dag gratis met EBS Bussen reizen door Haaglanden

Op zondag 8 mei reist iedereen de hele dag GRATIS met onze bussen. Een mooie aanleiding om de auto een dagje te laten staan. Goed voor het milieu én voor je portemonnee. Daarom: de ‘autoloze zondag’ bij EBS!

Waar kun je gratis reizen op 8 mei?

De ‘autoloze zondag-actie’ geldt op zondag 8 mei in alle bussen van EBS, in alle regio’s waar EBS het busvervoer verzorgt: 

Hoe werkt het?

Als je op zondag 8 mei in de bus stapt, hoef je de hele dag niet te betalen voor je reis. Je hoeft dus niet in of uit te checken, een kaartje te kopen of te laten zien – helemaal niks! Je stapt gewoon de bus in en kunt gratis mee.
De bussen rijden de normale zondagdienstregeling. Is de bus (te) vol? Dan kan het zijn dat je een bus later moet pakken. Ook daarvoor hoef je dan niet te betalen natuurlijk.

Waarom deze autoloze zondag?

Op 11 december 2021 bestond EBS 10 jaar. Om dat te vieren organiseren we in 2022 een aantal publieksvriendelijke acties. Op dit moment zijn vooral de nog altijd hoge brandstofprijzen voor veel mensen een aanslag op de portemonnee. Een dagje gratis reizen met het OV is dan mooi meegenomen. Zo dragen we allemaal bij aan minder auto’s op de weg en dus minder CO2-uitstoot. Zeker als je reist met één van onze Zero Emissie-bussen. Dus… ga een dagje zonder auto op stap. 

Veel plezier op deze Autoloze Zondag bij EBS!

Bron : EBS

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *