Agenda : Zaterdag 7 mei Montmartre de ’s-Gravenzande

Agenda : Zaterdag 7 mei Montmartre de ’s-Gravenzande

Onder de naam Montmartre de ’s-Gravenzande wordt op zaterdag 7 mei een brocante- planten en kunstmarkt georganiseerd. De kunstmarkt vormt het sluitstuk van het project Kunt in de etalage, waarbij 15 kunstenaars hun werken bij 14 ondernemers exposeren.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen brocantejagers en kunstliefhebbers struinen bij zo’n 30 kramen opgesteld op het Marktplein en het Kerkelaantje (voor bar de Promenade). Tevens is er een ruim aanbod van perkgoed op het Marktplein.

Met live muziek en live schilderen en hopelijk de zon, waan je je in Franse sferen op het karakteristieke Kerkelaantje en het Marktplein. Daarnaast hebben horeca en winkeliers ’s-Gravenzande speciaal voor Moederdag weer veel leuke acties samengesteld. Vergeet moeder niet en koop bij uw lokale ondernemers.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *