Genomineerden voor WestlandHart bekend

Genomineerden voor WestlandHart bekend

De genomineerden voor de vrijwilligerswaarderingsprijs WestlandHart 2021 zijn bekend. De vier organisaties zijn: De Groente- en Fruit Brigade, Stichting Myosotis, De Westlandse Ride en SchuldHulpMaatje Westland. Een onafhankelijke jury kiest uit deze vier een van de winnaars. Ook inwoners kunnen stemmen op hun favoriete vrijwilligersorganisatie. Stemmen kan tot 30 mei 2022 via www.westlandhart.nl

In Westland zijn veel organisaties die zich, samen met hun vrijwilligers, inzetten voor anderen. WestlandHart is de kans om deze organisaties in het zonnetje te zetten. Gemeente Westland wil hiermee graag laten zien hoe onmisbaar vrijwilligerswerk is.

De kanshebbers

Alle vier genomineerde vrijwilligersorganisaties doen op hun eigen manier iets bijzonders voor de Westlandse samenleving. Hieronder staan, in willekeurige volgorde, de kanshebbers op het WestlandHart 2021:

Stichting Myosotis Westland organiseert en begeleidt activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of sociale beperking. De vrijwilligers zetten zich vol passie in en zijn persoonlijk betrokken bij de deelnemers. Samen proberen zij altijd voor iedereen een passende activiteit te vinden. Het is een unieke Westlandse vrijwilligersorganisatie die er met haar vrijwilligers alles aan doet om mensen met een beperking een leuk uitje te bieden.
Stichting De Westlandse Ride zet zich in voor de strijd tegen kanker. Dit jaar vindt de vierde editie plaats. De stichting werkt samen met bedrijven en sponsor

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *