Verkeer : Koningin Julianaweg gaat vanaf 13 mei op de schop

Verkeer : Koningin Julianaweg gaat vanaf 13 mei op de schop

Er moet vanaf 13 mei tot eind van het jaar in ‘s-Gravenzande rekening worden gehouden met ernstige verkeershinder op de Koningin Julianaweg.

De weg is aan groot onderhoud toe en wordt tussen de Laan der Verenigde Naties en de rotonde bij de Eikenlaan in verschillende fases opgeknapt. Door de werkzaamheden in delen uit te voeren, hoopt de gemeente de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Als eerste is de Kon. Julianaweg tussen de Laan der Verenigde Naties en de rotonde bij de Rijnvaartweg aan de beurt. Vanaf maandag 16 mei is de weg daar in beide richtingen tot 24 juli dicht, al hoopt de gemeente het deel tussen de Laan der Verenigde Naties en de Hoflaan na vier weken weer te kunnen openen. Ook de kruising van de Hoflaan is in die vier weken afgesloten. Vanaf 20 juni tot 10 juli wordt er gewerkt aan de rotonde bij de Rijnvaartweg, waarna van 11 juli tot 14 augustus de weg dicht gaat tussen de Rijnvaartweg en de Oudelandstraat.

In de tweede helft van augustus is de Oudelandstraat afgesloten, waarna van 5 tot 18 september aan het deel tussen de Oudelandstraat en Kon. Wilhelminastaart wordt gewerkt en van 19 september tot 7 oktober aan het deel tussen de Kon. Wilhelminatraat en de rotonde bij de Eikenlaan. Van 10 tot 28 oktober is dan de rotonde Eikenlaan/Edisonstraat aan de beurt.

Als sluitstuk zal de gehele Julianaweg medio november nog eens drie dagen lang volledig worden afgesloten. Tijdens de werkzaamheden kunnen voetgangers gebruik blijven maken van de Kon. Julianaweg, terwijl de weg ook bereikbaar blijft voor fietsers. Het overige verkeer wordt via gele borden omgeleid.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *