Cruisesschip : Het Bekende Duitse Oceaancruiseschip MS Amadea

Cruisesschip : Het Bekende Duitse Oceaancruiseschip MS  Amadea

Maassluis 8-5-2022 – Jawel onze fotograaf Peter wilde ook dit cruiseschip op de camera hebben dus stond hij in Hoek van Holland echter het bootje was sneller dus heeft hij hem even op de fiets ingehaald en in Maassluis toch weten te fotograferen.

MS Amadea is bekend van de Duitse tv-serie Das Traumschiff. Ze is in 1991 gebouwd door Mitsubishi en werd in 2006 één van de luxueuze oceaanschepen van Phoenix Reisen en is tevens het vlaggenschip van de rederij. Ze beschikt over een moderne en stijlvolle ambiance en comfort van hoog niveau. Er zijn 254 hutten waarvan veel met een eigen balkon en er zijn suites. Lengte: 193 m, max. 624 passagiers. Amadea heeft een ‘SCR-oplossing’ aan boord die de uitstoot van stikstofoxide vermindert met 90%.

Peter Looij

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *