Agenda : Fashion ’s-Gravenzande presenteert de nieuwe zomercollecties 

Agenda : Fashion ’s-Gravenzande presenteert de nieuwe zomercollecties 

De komende 2 weekenden staat het centrum van ’s-Gravenzande in het teken van fashion. Zowel  zaterdag 14 als zaterdag 21 mei verzorgen verschillende ondernemers een gezamenlijke  modeshow in de Langestraat en Graaf Willem II straat.  

Op zaterdag 14 mei wordt de loper uitgerold in de Langestraat. Om 11 uur start de eerste modeshow  en presenteren Linda’s Feeling, Double You, Van der Ven, Bonjour Boutique, Haantje en Meiden van  Lex de laatste zomertrends. Om 14.00 uur lopen de modellen wederom over de catwalk met zomerse  setjes. 

Op zaterdag 21 mei wordt de loper uitgerold in de Graaf Willem II straat. Deze dag presenteren  Charme Mode, Joels, Shoeby en L’Avenue fashion & shoes de nieuwste collecties op de loper. De  modeshows starten om 11.00 en 14.00 uur. Voorafgaand aan de modeshows verzorgt balletschool  en dansstudio Papillon op beide dagen een dansoptreden. 

Zowel voor dames, heren als voor kinderen is er volop keus in winkelcentrum ’s-Gravenzande. Een  bezoekje aan een van de modeshows is een mooie gelegenheid om kennis te maken met fashion ’s Gravenzande. Meer informatie: www.sgravenzande.website 

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *