Getuigen gezocht van autobrand ‘s-Gravenzande

Getuigen gezocht van autobrand ‘s-Gravenzande

De politie is op zoek naar mensen die meer weten van een autobrand aan de Van den Binckhorststraat in ‘s-Gravenzande.

Iets na 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag vloog een daar geparkeerde Opel Vectra in brand. Het vuur ontstond aan de achterkant van de auto. De politie vermoedt dat het gaat om brandstichting, zo laat een woordvoerster desgevraagd weten aan de WOS.

Agenten hebben videobeelden gezien waarop een fietser langsrijdt, waarna niet veel later een vuurbal te zien is. “De kwaliteit van de video’s is dermate laag, dat hier geen signalement uit te halen valt”, aldus de woordvoerster. De politie komt daarom graag in contact met deze fietser of met (andere) getuigen die rond dat tijdstip iets hebben gezien of gehoord.

Mensen die over meer informatie beschikken, kunnen bellen met het nummer 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Foto’s : Regio15

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *