Twee scooterrijders frontaal op elkaar gebotst in Kwintsheul

Twee scooterrijders frontaal op elkaar gebotst in Kwintsheul

Kwintsheul 14-05-2022 – Om 20:30 uur ging het op het fietspad op de Heulweg goed fout. Twee scooterrijders klapte met een flinke vaart frontaal op elkaar. Eén van de scooter was een pizza bezorger die vanaf de rijbaan opeens besloot om toch maar op het fietspad te gaan rijden bij deze actie zag hij niet dat er vanaf de andere kant ook een scooter aankwam met als gevolg dat beide bestuurders zwaar gewond raakte.

Bij de aanrijding is ook een geparkeerde auto geraakt hier gingen een zijraam eruit spiegel eraf en lakschade. Er zijn twee ambulances en veel politie ter plaatse gekomen, ook een Trauma helikopter was opgeroepen maar deze is kort na de oproep gecanceld. Het fietspad en een rijbaan van de Heulweg zijn afgesloten geweest voor forensische onderzoek.

Foto’s : Henk Nieuws

Tekst : Peter

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *