Agenda : Mustang Valley in Poeldijk

Agenda : Mustang Valley in Poeldijk

Op zondag 12 juni verandert de parkeerplaats van Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk in een heuse Amerikaanse Valley. Op deze locatie vindt een bijeenkomst van Ford Mustang liefhebbers plaats: Mustang Valley.

Bijna 60 jaar geleden werd de eerste Ford Mustang geïntroduceerd bij het publiek, en was meteen een daverend succes. De basis Mustang was toentertijd een goedkope auto, die de koper zelf kon aankleden door het toevoegen van enkele opties voor onder meer motor interieur en airco. Hierdoor zijn er nagenoeg geen twee Mustangs gelijk.

De Ford Mustang is een populaire auto in ons land. De Nederlandse Ford Mustang Club heeft ruim 900 leden. Onder de leden bevind zich een verscheidenheid aan modellen.

Op deze dag worden tussen de 170 en 200 Mustangs verwacht van alle bouwjaren tussen 1964 en 2022 en in alle modelvarianten.

Ook is er tijdens het evenement een Mustang-markt, waarbij gerelateerde bedrijven aanverwante artikelen zullen aanbieden zoals: onderdelen, boeken, modelauto’s en retro artikelen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band Gold Pepper.

Locatie: Van Der Ende Racing Inn, Nieuweweg 57K, Poeldijk

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Toegang gratis

Na de herinrichting van de Nieuweweg in 2018 is het voor bezoekers welke met de auto komen slechts beperkt mogelijk langs de Nieuweweg te parkeren. Ruime parkeer mogelijkheden zijn er langs Paul Captijnlaan aan de rand van het ABC Westland veilingterrein. Vanaf daar is het een kleine 400 m lopen naar het Van Der Ende Racing Inn kartcentrum.

Bron : www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *