Zwaargewonde wielrenner Monster blijkt oud-minister Dekker

Zwaargewonde wielrenner Monster blijkt oud-minister Dekker

Update : De wielrenner die dinsdagavond in het duingebied bij Monster ernstig gewond raakte is oud-minister Sander Dekker (VVD). Dat bevestigen Haagse bronnen aan de WOS. Hij zou zijn mishandeld door een vrouw van 42, die is aangehouden

Monster 07-06-2022 – Vanavond om 20:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op het Schelpenpad in Monster. Ook het Trauma team was opgeroepen met de Lifeliner2, maar deze werd later gecanceld.

Een racefietser was hard ten val gekomen en heeft zware verwondingen opgelopen. De ambulance medewerkers en medewerkers van de Reddingsbrigade Monster hebben het slachtoffer behandeld.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. FO verkeer zal onderzoek doen naar de toedracht van dit ongeval.

Volgens getuigen kwam de wielrenner over het duinpad naar beneden en zou een persoon naar zijn arm gegrepen hebben, waardoor de wielrenner dus ten val zou zijn gekomen. De persoon is volgens deze getuigen meegenomen naar het bureau. Dit is ook de waarschijnlijk ook de reden waarom het ongeval onderzocht zal gaan worden.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *