Agenda : Dit weekend kom in de Kas 2022

Agenda : Dit weekend kom in de Kas 2022

Ben jij ook zo blij als je een prachtige bos bloemen of plant in je handen hebt? En vind jij dat je je handen dicht mag knijpen met lekkere verse groente op je bord en fruit uit het vuistje? In de tuinbouwsector worden vele handen uit de mouwen gestoken om voor jou die bloemen, planten, groente en fruit met zorg verantwoord en milieuvriendelijk te kweken. Kom in de Kas op 11 en 12 juni zelf bekijken welke handen het vele werk licht maken en hoe het in z’n werk gaat. Wees verrast door de maatschappelijke impact van hun innovatieve ondernemerschap. Tuinbouwbedrijven in het Westland in het gebied Middenzwet in Wateringen openen de deuren.

Kom in de Kas Westland wil de glastuinbouw presenteren aan het grote publiek als een toekomstgerichte en professionele sector. Een sector die op een verantwoorde wijze onderneemt, van belang is voor de maatschappij, én waar toekomst is voor mensen om in te werken.
Het evenement wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door Moore DRV

Auto’s kunnen geparkeerd worden bij Royal FloraHolland en daar vandaan rijden er gratis pendelbussen. Toegang tot het evenement is gratis. Bekijk hier de plattegrond met de route en deelnemende bedrijven!

Dit zijn de deelnemende bedrijven van 2022:

  • Laguna Plants | Middenzwet 15, Wateringen | Medinilla Magnifica Kamerplanten
  • Kwekerij Tass BV | Middenzwet 10, Wateringen | Calathea Crocata Planten
  • CoBaplant | Middenzwet 8A, Wateringen | Subtropische kamerplanten
  • ANSU Vanda | Middenzwet 22A, Wateringen | Vanda, Aglaonema, Tillandsia, Sansevieria, Aloe, Cactus, Philodendron, Caudex planten
  • Kwekerij Van Luijk | Middenzwet 45, Wateringen | Aubergines (ook specialties)
  • Gebr. Nederpel Potplanten B.V. | Middenzwet 44, Wateringen | Potchrysanten
  • BOGREEN Plantmakers BV | Middenzwet 51, Wateringen | Eetbare tuinplanten
  • B.L. de Bakker en Zn. bv | Middenzwet 29, Wateringen

Lees meer via Kom in de Kas Westland

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *