Supermaan vanaf Vlugtenburg gefotografeerd

Supermaan vanaf Vlugtenburg gefotografeerd

Als de maan dichter bij de aarde staat dan normaal en het tegelijkertijd volle maan is, spreken we van een supermaan. Vanmorgen was dit het geval. Het was een heldere dinsdagochtend en ik ben er vroeg op uitgetrokken om deze supermaan te fotograferen.

Om de supermaan te fotograferen heb ik het wekkertje om 3:30 uur gezet en na een bak koffie ben ik richting Vlugtenburg gereden.

Gisteren had ik nog nagedacht over de locatie maar van deze planning was niet veel terecht gekomen. Dus ben ik gewoon in de auto gestapt en heb ik een rondje gereden totdat ik een leuke locatie had gevonden.

Eerst achter het vakantie park Vlugtenburg gefotografeerd daarna naar de afslag Vlugtenburg richting het strand gereden.

Al met al leuke foto’s geworden maar het vergt toch echt wel meer voorbereiding en ook een andere lens van 600 mm.

Fred van der Ende

Foto is uitvergroot

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *