Zeer grote brand in Maassluis één persoon overleden

Zeer grote brand in Maassluis één persoon overleden

Om 8:00 uur  werd de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Jongkindstraat in Maassluis. Direct daarna werd deze brand al opgeschaald naar Middelbrand en kwam er ook een ambulance ter plaatse. De brand is van de ene woning naar de andere woning overgeslagen. 

Deze brand is inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. Volgens andere media is er één persoon overleden.

Betreft een flink uitslaande brand met veel rook. Brandweer zet groot in op het redden van mensen van de betrokken woningen.

Volgens Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) zijn er twee brandweermannen gewond geraakt. Ook zijn er totaal twaalf woningen ontruimd. In verband met een overleden persoon doet de politie onderzoek naar de oorzaak van deze brand. 

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *