Politie inzet bij melding gaslucht Gerberalaan Naaldwijk

Politie inzet bij melding gaslucht Gerberalaan Naaldwijk

Politie inzet bij melding gaslucht in Naaldwijk

Naaldwijk 26-6-2022 – Vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een melding van een gaslucht aan de Gerberalaan in Naaldwijk. Eenmaal ter plaatse was het voor zowel de politie als de brandweer even uitzoeken welke flat het betrof.

Uiteindelijk was de locatie gevonden en ging de politie bij een woning naar binnen samen met het ambulance personeel. Al snel bleek dat de inzet van de brandweer niet nodig was en die keerde terug richting de kazerne.

De politie had een man uit de woning gehaald die onwel was geworden, maar omdat hij geen Nederlands sprak en het ook onduidelijk was of hij daadwerkelijk wel ingeschreven stond op dat adres werd de hulp in geroepen van een buurtbewoner die dezelfde taal machtig was.

Ambulance medewerkers hadden gevraagd of deze man, zijn verhaal wilde vertolken zodat ze dus wilde proberen om er achter te komen wat de persoon nu mankeerde.

In ieder geval werden de ramen van de woning open gezet zodat het kon luchten. Wat er dus precies gebeurd is met deze man is niet helemaal duidelijk geworden.

Foto’s : Regio15

Regio15
Regio15

Regio15

Regio15
Regio15

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *