Zilveren erepenning voor Nico Baars, directeur WestlandTheater De Naald

Zilveren erepenning voor Nico Baars, directeur WestlandTheater De Naald

Op woensdag 29 juni 2022 ontving de heer N.C. (Nico) Baars uit handen van burgemeester Arends de zilveren erepenning van de gemeente Westland. De gemeentelijke onderscheiding werd hem uitgereikt bij zijn afscheid als directeur van Westland Theater De Naald.

Nico Baars heeft gedurende 14 jaar met creativiteit en bevlogenheid bijgedragen aan het culturele leven in Westland. Met als doel om cultuur breed in te zetten en zichtbaar en toegankelijk te maken. Hier heeft hij ruimte gegeven aan jong talent en de samenwerking gezocht met lokale culturele organisaties. Onder zijn leiding heeft het theater drie keer de landelijke verkiezing Kleine Theater van het jaar gewonnen. 

De zilveren erepenning is een gemeentelijke onderscheiding in Westland voor personen die zich, gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland) op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied. Het maakt hierbij niet uit of de verdiensten voortvloeien uit een betaalde functie, nevenfunctie of een combinatie hiervan. De zilveren erepenning bestaat uit een legpenning met draaginsigne en een oorkonde.

Foto : PR

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *