Omstanders redden vrouw uit te water geraakte auto in Wateringen

Omstanders redden vrouw uit te water geraakte auto in Wateringen

Vanmiddag om 16:00 uur werden er veel hulpdiensten gestuurd naar de Middenzwet voor een voertuig te water. Daar was een mevrouw met haar auto door onbekende rede naar links geschoten tegen een lantaarnpaal geknald en vervolgens ondersteboven te water geraakt. De auto kwam tegen een brug tot stilstand.
De vrouw van een tuinder die daar zijn bedrijf heeft, zag het gebeuren en bedacht zich geen moment. Zij rende naar het voertuig ook een chauffeur zag het ongeluk gebeuren en ook hij dook het water in om het raam eruit te slaan samen hebben ze de vrouw op het drogen geholpen.
Er is voor dit ongeval veel brandweer opgeroepen waaronder ook de duikers uit Delft en de grote Brandweerkraan van Leidschenveen. De laatste is niet ingezet omdat de vrouw al uit het voertuig gehaald was, wel zijn de duikers het water ingegaan om voor de zekerheid te zoeken naar eventueel andere slachtoffers, maar gelukkig was dit niet het geval.
De mevrouw is in de ambulance gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst : Peter

Foto’s : Henk_Nieuws


admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *