Oud-minister Dekker bedankt iedereen via Instagram na val op Schelpenpad

Oud-minister Dekker bedankt iedereen via Instagram na val op Schelpenpad

Vallen en opstaan. Zo is het leven. Althans, in ieder geval dat van een fietser.

Vandaag na ruim vijf weken ziekenhuis en revalidatiecentrum weer naar huis. Wat mogen we in Nederland trots zijn op onze geweldige zorg. Natuurlijk, je komt hier niet voor je lol. En wat is het fijn om straks weer in mijn eigen bedje te slapen. Maar ik ga de lieve en zorgzame mensen van het @hagaziekenhuis en @basaltrevalidatie absoluut missen.

Iedere dag gaat het een beetje beter. Dat geeft moed. De vijftien breuken groeien langzaam maar zeker weer aan elkaar. En het hoofd vindt met wat rust ook steeds meer z’n draai.

Bedankt voor alle kaarten, cadeautjes en bloemen. De steun was overweldigend en voelde als een aanmoediging om te werken aan herstel. Ik hoop snel weer ‘de oude’ te zijn – en ja, dan ook weer op de fiets te stappen.

Foto’s : Hart van Westland

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *