A20 richting Hoek van Holland deels afgesloten

A20 richting Hoek van Holland deels afgesloten

Westland 15 Augustus 2022 – In verband met werkzaamheden de A20 komende nacht in de richting Hoek van Holland afgesloten tussen oprit 9 Vlaardingen (Holysingel) en afrit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) afgesloten.

Bij het Kethelplein is de A20 richting Hoek van Holland net als de verbindingsweg vanuit de Ketheltunnel naar de A20 richting Hoek van Holland dicht. Rijkswaterstaat leidt het verkeer op de A20 om via de A4 en de Woudseweg (N223). Verkeer voor de oprit bij de Holysingel wordt via de Burgemeester Heusdenslaan en de Westlandseweg naar de oprit bij de Marathonweg geleid. Verkeer uit de Ketheltunnel kan de A4 opdraaien bij af- en oprit 16 Vlaardingen-Oost.

Het wegdeel wordt vanavond om 22.00 uur afgesloten. Morgenochtend om 05.00 gaat de weg weer open.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *