[Video] Het ging flink te keer met het #onweer in Westland

[Video] Het ging flink te keer met het #onweer in Westland
Deze mannen moesten effe doortrappen maar zijn veilig thuis gekomen.

Westland 17-8-2022 – Waarschijnlijk lagen de meesten nog op één oor vanmorgen vroeg, maar wie een vroege vogel was, heeft het wel meegekregen. Rond half vier brak het los boven het Westland en kwam het met bakken uit de lucht. Het onweer met vele ontladingen in combinatie met hagel en regen was een spektakel om te zien. Je kon goed merken dat het een lange tijd droog was geweest, omdat het water slecht weg kon vloeien.

Even later op de ochtend was er weer een wolkbreuk. Ook toen kon het water met moeite zijn weg vinden. Op sociaal media gaat nu een filmpje rond van de wateroverlast bij de Hoogvliet in ‘s-Gravenzande daar stond de weg tijdelijk vol met water.

Hieronder hebben wij een aantal tweets geplaatst.

Foto : Archief

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *