Vrachtwagenchauffeur zoekt zich suf naar de supermarkt in het Centrum van ‘s-Gravenzande

Vrachtwagenchauffeur zoekt zich suf naar de supermarkt in het Centrum van ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 17 augustus 2022 – Vele vrachtwagenchauffeurs hebben een prachtige navigatie in de truck die ze vaak van A naar B brengen. Ja das wel effe wat anders dan 20 jaar geleden toen je vaak nog met je Shellboekje de locatie moest vinden.

Maar wat doet een navigatie als er een opbreking is, dan raken de meeste navigatie ’s een tikkeltje van slag. Zo ook deze week waarbij een vrachtwagenchauffeur van Simon Loos zijn uiterste best deed om de Jumbo supermarkt te vinden.

De chauffeur was gestrand op de Rederijkerslaan en had toen maar de BOA’s aangehouden met de vraag hoe hij nu eigenlijk bij de Jumbo moest komen.

Door de afsluiting van de Koningin Julianaweg met de Oudelandstraat was het voor de chauffeur, welke zelf uit Drenthe, kwam lastig om de weg te vinden. De omleiding die momenteel loopt in ’s Gravenzande klopt niet voor dit vrachtverkeer.

Uiteindelijk was de chauffeur aangekomen bij de Pompe van Meerdervoortstraat maar durfde daar niet in omdat hij vond dat deze straat erg smal was vanaf de Oudelandstraat. Toen heeft de chauffeur er voor gekozen om de van Lennepstraat in te rijden wat echt geen feest was voor een trekker met oplegger.

Uiteindelijk heeft een andere vrachtwagenchauffeur, welke net klaar was met zijn werk, zijn fiets neergezet en hem alsnog richting de Jumbo gebracht.

Wij krijgen ook berichten dat voor trekkers met opleggers het ook moeilijk is om vanaf de Zuidwind naar de Albert Heijn te komen, omdat ze dan niet achteruit kunnen insteken vanaf die kant. Helaas is de rotonde dus afgesloten om daar te keren.

De razende reporter,

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *