De scholen beginnen weer : Na de zomervakantie letten we extra op scholieren

De scholen beginnen weer : Na de zomervakantie letten we extra op scholieren

Aanstaande maandag 22 augustus beginnen de scholen weer. Maar weinig mensen weten dat er vlak na de zomervakantie opvallend veel verkeersongelukken plaatsvinden. Met name onder scholieren. Deze negatieve trend willen we een halt toeroepen. En daar hebben we héél Nederland bij nodig. Dus ook jou! Op deze pagina lees je hoe je het verkeer voor scholieren juist in augustus en september veiliger maakt.

Tips voor automobilisten

Na een lange zomervakantie is het opeens zover… de scholen gaan weer beginnen! De drukte in het verkeer neemt toe en dat is voor iedereen even wennen. Niet alleen voor de kinderen en jongeren in het verkeer, maar ook voor jou als automobilist. Hoe bereid je je hier het beste op voor? En hoe zorgen we ervoor dat onze jeugd veilig naar school kan? We hebben 6 tips voor je. 

Voor meer info kijk op Veilig Verkeer Nederland

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *