Man uit ‘s-Gravenzande aangehouden voor mishandeling in Naaldwijk

Man uit ‘s-Gravenzande aangehouden voor mishandeling in Naaldwijk

Bij het einde van de feestweek in Naaldwijk deden zich in het afgelopen weekeinde enkele incidenten voor, waaronder een ernstige mishandeling.

Die mishandeling vond in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.30 uur plaats op de Zuidweg in Naaldwijk. Daarbij is een persoon gewond geraakt, is de summiere omschrijving van de politie. Als verdachte van deze mishandeling is een 20-jarige man uit ‘s-Gravenzande aangehouden.

Eerder, rond middernacht, ontstond er opwinding in de omgeving van het Wilhelminaplein. Meerdere personen deden bij de politie melding dat er pepperspray gebruikt zou zijn op dat plein. Het viel bezoekers van de feestweek op, dat de activiteiten abrupt werden stilgelegd. De politie zegt hierover: “Vooralsnog hebben we geen aangiften ontvangen en er is niemand aangehouden.”

Tekst : www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *