Kandidaten voor MKB Ondernemersprijs gezocht

Kandidaten voor MKB Ondernemersprijs gezocht

Voor de vijftiende keer zal dit jaar de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs worden uitgereikt en vanaf nu kunnen kandidaten worden aangemeld.

De uitreiking van de ondernemersprijs 2021 vond op locatie bij de winnaar plaats. Maar dit jaar gebeurt het weer in de Oude Kerk in Naaldwijk. Daar wordt op donderdag 24 november de opvolger van GJ, Dé HR Partner bekend gemaakt.

Het staat iedereen vrij om een bedrijf voor te dragen. De jury zal daaruit drie bedrijven selecteren. “De jury gaat bij deze drie genomineerden op bezoek. Daarnaast lopen de juryleden in koppels van twee een dag stage bij een bedrijf, vaak in een beroep dat zij niet goed kennen”, aldus jury-voorzitter Lars Boellaard van Westport Notarissen. Ook dit jaar worden de juryleden gevolgd door de camera’s van de WOS.

Er is tot en met 25 september 17:00 uur tijd om een Westlandse onderneming aan te melden voor de ondernemersprijs. Dat kan via de website www.mkbwestland.nl.

Bron tekst : www.wos.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *