Auto knalt boven op peperdure Lamborghini

Auto knalt boven op peperdure Lamborghini

Honselersdijk 17-09-2022

Aan het begin van de avond ging het niet helemaal volgens plan op de kruising Molenlaan / Patrijslaan tussen een Suzuki en een Lamborghini. De bestuurder van de Lamborghini wilde de Patrijslaan op draaien en stond stil, echter de bestuurder van de Suzuki had dit waarschijnlijk te laat in de gaten en knalde boven op de Lamborghini. De schade aan beide auto’s is groot de rode seat is total loss en de Lamborghini heeft volgens de bestuurder schade van minstens een ton. De bestuurder van de suzuki is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee. Beide auto’s zullen worden afgesleept de eigenaar van de Lamborghini Aventador had de wagen pas een week in zijn bezit.

Webtek Webtek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *