Drie Westlanders aangehouden na vechtpartij in Waalwijk

Drie Westlanders aangehouden na vechtpartij in Waalwijk

De politie in Waalwijk heeft zaterdagavond twee jongens van 18 uit ‘s-Gravenzande en een 16-jarige Poeldijker aangehouden. Zij waren daar betrokken bij een massale vechtpartij.

Agenten troffen die avond zo’n 80 jongeren aan in de Brabantse stad. Vermoedelijk ging het om een vechtpartij tussen jeugdige supporters van RKC Waalwijk en ADO Den Haag, die met elkaar hadden afgesproken om te gaan vechten. Meerdere personen hebben tijdens de vechtpartij verwondingen opgelopen.

In totaal zijn elf jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 23 jaar aangehouden, onder wie dus de drie Westlanders. De overige verdachten komen uit Den Haag en Rijswijk. Zij waren aanvankelijk in auto’s gevlucht, maar agenten hebben de voertuigen staande gehouden. Zondag zijn alle verdachten weer vrijgelaten.

Hoewel niemand aangifte heeft gedaan, doet de politie toch verder onderzoek naar de vechtpartij. Nieuwe aanhoudingen, ook vanuit de Brabantse groep, worden niet uitgesloten.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *