Autopuzzelrit Westland4Gambia

Autopuzzelrit Westland4Gambia

Hoera, we mogen weer! Westland4Gambia organiseert op zondag 9 oktober de welbekende Autopuzzelrit. Het draait hier niet om snelheid, maar om oriëntatie, kennis en navigatievermogen. De tocht gaat langs allerlei bezienswaardigheden en landschappen in de regio.

Per auto is minimaal 1 chauffeur en 1 navigator nodig. Speurneuzen bij uitstek, Geert Veenstra en Mark van Dis, hebben een mooie route uitgeschreven.

Voor het tandzorgproject in Gambia, waarbij de Gambiaanse tandarts met de tandzorgauto de scholen bezoekt en in de vaste praktijk, is het hele jaar door geld en materiaal nodig. Om dit te kunnen bekostigen worden diverse activiteiten georganiseerd. De eerste activiteit sinds de Corona-tijd is de uitdagende Autopuzzelrit.

Startlocatie : Wittebrug, Leehove 49, De Lier
Tijd : vanaf 9.30 uur inschrijven, Start Puzzelrit 10.00 uur.
Prijs : € 40,00 per auto. Inclusief: koffie/thee bij de start, rallyschild en routeboek.

Hiernaast vragen we de deelnemers om zoveel mogelijk tandenborstels te doneren. Met deze tandenborstels gaan we deze dag ook nog iets leuks doen!

Een lekker einde : Bij aankomst op de finishlocatie is er de mogelijkheid om te genieten van patat en snacks. De kosten voor deze lekkere versnaperingen zijn € 7,50 per persoon.

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen wij u graag naar onze website: https://westland4gambia.nl/evenement/puzzelrit/ Graag tot 9 oktober!

Webtek Webtek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *