Scouting Kwintsheul bestaat 75 jaar

Scouting Kwintsheul bestaat 75 jaar

Scouting Kwintsheul, officieel Sint-Andreasgroep Kwintsheul, is opgericht in 1947 en heeft door de jaren heen verschillende locaties gekend. De blokhut achter de school, de blokhut aan de bovendijk, de (tijdelijke) romney-loods en tegenwoordig de Raaphorst en het gebouw aan de Zwet.

Wij willen dit jubileum niet onopgemerkt voor bij laten gaan en groots vieren. Met alle huidige leden en vrijwilligers, maar natuurlijk ook alle oud leden en vrijwilligers. Op 1 oktober 2022 hebben wij tijdens de reünie verschillende leuke activiteiten georganiseerd waaronder een pop-up bioscoop, bruin cafe en de scouting Kwintsheul Pubquiz . De inloop is vanaf 16.00 uur. 

Heb je zelf nog leuke herinneringen die wij kunnen toevoegen aan ons archief of wil je via de e-mail op de hoogte gehouden worden over het jubileum. Stuur dan een e-mail naar: 75jaar@scouting-kwintsheul.nl

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *