Grote brand Loevesteinlaan Den Haag, vele woningen ontruimd #DenHaag #GroteBrand

Grote brand Loevesteinlaan Den Haag, vele woningen ontruimd #DenHaag #GroteBrand

Den Haag-Loevesteinlaan. De brandweer is rond 00:15 uur gealarmeerd voor een brand in de woning op de achtste etage. Toen de brandweer aankwam was de brand al uitslaande. De brandweer heeft extra personeel en voertuigen laten komen om dat deze brand vanaf de straat moeilijk te bereiken is.

De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle en momenteel worden de zevende en negende etage ontruimd. De mensen worden opgevangen in en bus van de HTM.

Ook brandweer Wateringen is opgeroepen voor deze grote brand.

Brand achtste etage is geblust.

Den Haag-Loevesteinlaan. De brand is geblust.

De brandweer heeft tijdens de brandbestrijding tientallen woningen op de zevende, achtste en negende verdieping ontruimd.

Momenteel is de brandweer deze woningen aan het controleren op de aanwezigheid koolmonoxide, als dat negatief is kunnen de bewoners weer terug naar hun woningen. De bewoners van het brandadres kunnen tijdelijk niet terug naar de woning, zij zullen ergens anders tijdelijk gehuisvest worden.

De bewoner van het brandadres is alsnog nagekeken door het personeel van de ambulancedienst en is vervoerd naar het ziekenhuis met rookinhalatie en lichte brandwonden.

Stichting Salvage zal de gedupeerden helpen bij de afhandeling van de schade.

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *